Degusteren
verplicht
Uiteraard is het belangrijk dat je op de juiste manier van Mum Beer geniet ...
Kies voor de juiste setting, je gevoel moet goed zitten, tot in de puntjes perfect. Lees hieronder enkele tips!
-1-
Zorg voor de juiste temperatuur
De ideale schenktemperatuur = 6℃
-2-
Kies de juiste rondingen
De kromming van het Mum glas werd met precisie ontworpen zodat enkel dit type glas de smaak van het bier alle eer aan doet.
-3-
Giet het bier uit, voorzichtig en presenteer samen
Hou de fles rechtop en schud ze onder geen beding. Kantel uw glas 45°. Wees een gentleman en giet je bier rustig uit. Presenteer de fles naast het glas.
-4-
Het extra bezinksel accentueert de smaak
Schenk het bezinksel mee uit wanneer je kiest voor een scherpere, bittere smaaktoets. Degusteer zonder bezinksel voor een zachter smaakpalet.
-5-
Neem plaats in je meest comfortabele stoel
Sta je nog steeds recht? Ga zitten, voeten omhoog en focus op het enige wat er nu nog toe doet: Mum Beer degusteren.
-6-
25% geur
Vang een vleugje van dat intense aroma op.
-7-
75%
Nip aan het schuim en geef je smaakpapillen een voorproefje van een werkelijk unieke smaak.
-8-
100% Mum Beer
Neem een slokje, en een minuutje, om de rijkelijke smaak van Mum Beer écht te ervaren.